Proširenje ponude u Poslovnici Vrgorac

Obavještavaju se cijenjeni kupci da od sada u našoj poslovnici u Vrgorcu možete pronaći i asortiman proizvoda bijele tehnike poznatih renomiranih proizvođača Beko i Gorenje. Garancija na navedeni asortiman je 5 godina na sve aparate bijele tehnike.

Proširena ponuda Cersanit sanitarija

Obavještavaju se cjenjeni kupci da smo proširili ponudu Cersanit sanitarija te sada u našem asortimanu možete pronaći i serije Pure i Carina sto uključuje kompletno umivaonike i wc školjke istih serija.

Opširnije: Proširena ponuda...

BEKO kućanski aparati

Novost u ponudi! Uz već postojeće brendove Končar i Gorenje kućanskih aparata od sada kupcima nudimo i široki izbor malih kućanskih aparata prepoznatljivog turskog proizvođača Beko. Garancija na sve Beko proizvode je 5 godina.

NORD slavine

Obogatili smo ponudu od već poznatog hrvatskog dobavljača tuš kada, kabina i kupaonskog namještaja. Sada kao novost u našoj ponudi osim već postojećih slavina Nord (Tempo, Tempo, Point, Siena, Cros, Sara) možete pronaći i nove Nord i Schmidler modele slavine. Nove serije u ponudi su Silva, Vienna, Berlin i London. Na prepoznati brend slavina nudimo garanciju od 10 godina.

Bijela tehnika

Novost! Unaprijedili smo našu ponudu proširenjem asortimana bijele tehnike.  Od sada kod nas možete pronaći vrhunske i prepoznatljive proizvode renomiranih brendova; Beko, Gorenje, Končar kao i ostale poznate robne marke s područja bijele tehnike.

Kućanski aparati

Obavijest kupcima! Obogatili smo ponudu vodećih europskih kućanskih aparata poznatih brendova;
Gorenje, Philips, Tefal te drugih robnih marki. Nudimo Vam nove, kvalitetne, i praktične modele proizvoda po pristupačnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti.

  Dobri došli na web stranicu tvrtke Termin doo.

Drago nam je da smo u mogućnosti da Vam i putem web stranice predstavimo ukratko sve potrebne informacije o našoj tvrtki kao i bolji uvid u cjelokupan asortiman proizvoda koje nudimo.

Tvrtka Termin osnovana je 2003. godine, te smo na tržištu Hrvatske prisutni 13 godina. Bavimo se nabavom, prodajom, montažom opreme za centralno grijanje, klimatizaciju te sanitarnom opremom i keramikom. Kao dodatak našem asortimanu tu je i široki izbor ostale opreme elektromaterijala, bijele tehnike i željezarije. Od osnutka naše prve poslovnice u Imotskom, koja je ujedno i centralna poslovnica u Hrvatskoj poduzeće se kroz kraći period godina proširilo i na druge lokacije na Hrvatskom tržištu. Danas uspješno poslujemo i na preostalih 6 lokacija ; Split, Zagreb, Sinj, Trilj Vrgorac i Metković.

Osim spomenutih lokacija u Hrvatskoj prisutni smo i na tržištu Bosne i Hercegovine kao tvrtka pod nazivom Termomont. U svakodnevnom nastojanju praćenja potreba tržišta usmjereni smo prema razvoju i inovacijama te svojim višegodišnjim trudom i zalaganjem postižemo odlične poslovne rezultate. Cilj nam je svojim kupcima nuditi kvalitetne, prepoznatljive brendove renomiranih svjetskih proizvođača, te svojom širokom ponudom zadovoljiti svakog krajnjeg kupca.

U nastojanju da što kvalitetnije zadovoljimo potrebe svih naših kupaca raspolažemo i dostavnim vozilima te smo usmjereni na to da u što kraćem roku dostavimo robu na Vama željenu lokaciju. Svo naše znanje na svim područjima djelovanja stečeno je u dugogodišnjem iskustvo i to ćemo rado podjeliti s Vama naši cjenjeni kupci.

Srdačno Vaš,

Termin d.o.o.
Glavina Donja 471/C
HR-21260 Imotski
Hrvatska
 

 

                 
  TERMIN d.o.o.
Glavina donja 471/C
HR-21260 Imotski
  MB: 1606239
OIB: 54229813516
MBS: 060181534
  Tel: +385 21 842 112
Fax: +385 21 841 719
e-mail: termin@inet.hr
  IBAN:
HR9725000091101012431 (HYPO)
HR6024840081106135665 (RAIFFEISEN)